Skip to content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Snackcounter Ameland

Tussen de receptie van Camping De Kiekduun en restaurant Neighbours vind je Snackcounter Ameland! Met haar ruime assortiment is De Snackcounter vrijwel het hele jaar dagelijks geopend. Je vindt hier, naast de lekkerste friet en snacks, ook onze overheerlijke flame grilled hamburgers, zoals die met rundvlees van slager Johan de Jong uit Nes of onze huisgemaakte burger met eigen Amelander lamsvlees! Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan ijs en vegetarische snacks. Is het rustig in de snackbar? Dan ondersteun je je collega’s in de keuken van restaurant Neighbours.

Vacatures

Camping de Kiekduun

De gezelligste familiecamping van Ameland! Naast onze ruime kampeerplaatsen, verhuren wij ook diverse chalets en trekkershutten. De schoonmaak en technische storingen zijn bij ons in eigen beheer. Hiervoor hebben wij een hardwerkend schoonmaak team en enthousiast team aan technische mannen. Op de receptie zorgen de medewerkers van receptie en de backoffice voor een goede start van de vakantie voor onze gasten. Onze receptie bevindt zich in het hoofdgebouw, waar je ook de leukste souvenirs kan kopen. Sinds 2021 hebben wij ook onze eigen ontworpen kledinglijn!

Vacatures

Neighbours Grill & Bites

Langs de strandweg, aan de rand van het dorpje Buren, ligt het gezellige en sfeervolle restaurant Neighbours. Al jaar en dag maken wij er geen geheim van dat we het belangrijk vinden om eerlijke producten in onze keuken te gebruiken. Waar mogelijk gebruiken we kwaliteitsproducten van het eiland of uit de Waddenstreek. Trots zijn wij op ons Amelander lamsvlees van eigen lammeren. Ook gebruiken wij vlees van de Amelander slagerij en hebben wij regelmatig dag specials met verse vis uit de Noordzee. Het bereiden van de beste steaks doen wij op onze lavagrill, voor de perfecte grillsmaak. Sinds 2022 maken wij ook gebruik van een rookoven. Hierin roken wij onder andere short-ribs en zalm.

Lijkt het jou leuk om bij Neighbours Grill & Bites te werken, maar heb je nog geen opleiding (afgerond)? Neighbours werkt ook samen met Ameland Academy. Hierbij kun je gelijk bij Neighbours aan de slag en leren tegelijk!

Chef-kok Neighbours

Vacatures

Strandpaviljoen Sjoerd

Strandpaviljoen Sjoerd

Sjoerd is sinds april 2016 de opvolger van ‘De Buren van Nes’. Het gezellige, sfeervolle en vooral duurzame paviljoen bevindt zich aan de strandopgang in het toeristische dorpje Nes.

Sjoerd maakt een combinatie van streetfood, classics en Mediterraans. Hij houdt van eerlijk, duurzaam en van producten uit de buurt. Sjoerd zal er niet omheen draaien, hij wil zelf ook niet bedonderd worden.

Sjoerd is trots op het feit dat hij in 2022 is verkozen tot het beste strandpaviljoen van Nederland! Daarnaast is Sjoerd in 2018 én 2019 verkozen tot het beste strandpaviljoen van De Wadden en in 2016, 2017 én 2020 tot het meest duurzame strandpaviljoen van Nederland. Tevens is Sjoerd al een aantal jaar in het bezit van een gouden Green Key-certificaat. Dit komt Sjoerd natuurlijk niet aanwaaien. De duurzame keuze wordt gemaakt waar mogelijk. Denk hierbij aan biologisch afbreekbare verpakkingen, 100% LED-verlichting, slim verwarmingssysteem, zonneboiler, energiezuinige keukenapparatuur en heel veel zonnepanelen. Om alles compleet te maken vind je op de kaart ook duurzame keuzes terug, met streekproducten zoals het Amelander lamsvlees van eigen lammeren.

Lijkt het jou leuk om bij Sjoerd te werken, maar heb je nog geen opleiding (afgerond)? Sjoerd werkt ook samen met Ameland Academy. Hierbij kun je gelijk bij Sjoerd aan de slag en leren tegelijk!

Medewerker Bediening Gezocht - Sjoerd

Vacatures

Back To Top