Skip to content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Leerling bediening

Leerling bedieningsmedewerker

Strandpaviljoen Sjoerd op Ameland zoekt leerling bedieningsmedewerker!

Werken met je haren in de wind, met je snoet in de zon en zandkorrels tussen de tenen. Dat is werken bij strandpaviljoen Sjoerd!

Wie ga je doen bij Sjoerd?

Als leerling bediening bij Sjoerd serveer jij de gerechten met een grote glimlach. Jouw houding en uitstraling zorgen ervoor dat de gasten weer bij ons terugkomen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, je bent er immers ook om te leren. Je collega’s in de bediening helpen je en zijn er voor je. Samen met je leermeester zorg je ervoor dat alle opdrachten die verbonden zijn aan je stage worden voldaan. Voor je het weet zweef je zelfverzekerd over het terras bij ons.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is gevestigd op Ameland aan de strandopgang van Nes en mocht zich in 2022/2023 het beste strandpaviljoen van Nederland noemen door brancheorganisatie Strand Nederland.  Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Naast het beste paviljoen is Sjoerd ook  meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en dit jaar voor de vierde keer tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is hij ontzettend trots op! Hij verwacht dan ook van jou dat je groen bent in je denken en doen.

Wat biedt Sjoerd?

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • een hecht en stabiel team, dat bestaat uit horeca-professionals
  • onderkomen in ons personeelshuis tegen een laag tarief
  • vergoeding voor de kosten van de veerboot
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes
  • de mooiste werkplek van de Wadden waar je de zon in de zee ziet zakken

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

In samenwerking mogelijk met Ameland Academy.

Back To Top