skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Leerling bediening

Leerling bedieningsmedewerker

Strandpaviljoen Sjoerd op Ameland zoekt leerling bedieningsmedewerker!

Werken met je haren in de wind, met je snoet in de zon en zandkorrels tussen de tenen. Dat is werken bij strandpaviljoen Sjoerd!

Wie ga je doen bij Sjoerd?

Als leerling bediening bij Sjoerd serveer jij de gerechten met een grote glimlach. Jouw houding en uitstraling zorgen ervoor dat de gasten weer bij ons terugkomen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, je bent er immers ook om te leren. Je collega’s in de bediening helpen je en zijn er voor je. Samen met je leermeester zorg je ervoor dat alle opdrachten die verbonden zijn aan je stage worden voldaan. Voor je het weet zweef je zelfverzekerd over het terras bij ons.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is hét strandpaviljoen op Ameland en is gevestigd aan de strandopgang van Nes. Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Sjoerd is al meerdere keren gekozen door brancheorganisatie Strand Nederland tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en tot drie keer toe tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is Sjoerd ontzettend trots op!

Wat biedt Sjoerd?

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • een hecht en stabiel team, dat bestaat uit horeca-professionals
  • onderkomen in ons personeelshuis tegen een laag tarief
  • vergoeding voor de kosten van de veerboot
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes
  • de mooiste werkplek van de Wadden waar je de zon in de zee ziet zakken

In samenwerking mogelijk met Ameland Academy.

Back To Top