Skip to content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Werken op Ameland is werken op één van de mooiste plekken van Nederland. In 50 minuten ben je al op het eiland waar je avontuur begint. Naast werken kan je ook van het eiland genieten en het waddenleven ontdekken!

In je vrije uren kun je lekker naar het strand, sporten, het eiland verkennen, nieuwe mensen ontmoeten, borrelen met je collega’s bij onze eigen beachbar of ga je lekker de zee in! Wist je dat wij eigen surfmateriaal hebben, waar je gebruik van mag maken? Natuurlijk geven wij nu nog maar een tipje van de sluier, want er is nog veel meer te beleven! Wat dat onder andere allemaal is, vind je hieronder!

image

Outdoor Ameland
Outdoor Ameland is hét adres voor de leukste activiteiten. Naast het uitdagende klimpark, vind je hier ook activiteiten zoals: paintball, boogschieten, archery-tag en hun eigen island-games.

Brakzand
Vaar mee met de WL35 Brakzand en ontdek de onderwaterwereld van de Waddenzee. In deze uitgebreide tocht vaar je naar het westpunt van Ameland en kun je zeehonden spotten. Op de weg terug naar de haven laat de bemanning een net zakken, waarin er verschillende soorten vissen en andere zeedieren worden gevangen. De vangst gaat uiteindelijk weer terug in zee!

image

Zwembad de Schalken
Dit openlucht zwembad, gelegen aan de rand van camping Roosdunen, biedt zwemplezier voor jong en oud. Naast de verwarmde zwembaden kun je hier ook heerlijk zonnen op het nabijgelegen grasveld. Zin in een ijsje? Deze zijn verkrijgbaar bij de zwembadbalie!

image

Forellenvisvijvers ’t Nijlan
Zin in een middagje plezier? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kies voor de wildvijver en vang de grote vissen, zoals steuren, karpers, zeebaarzen en meervallen. Uiteraard moeten deze worden teruggezet. Voor de echte visliefhebbers vindt je hier ook twee grote forelvisvijvers.

image

Fitness Klein Vaarwater
Hou je van sporten? Aan de overkant van onze personeelsverblijven bevindt zich een binnenzwembad én een fitness. Je vindt hier een ruime keuze aan cardio- en krachttoestellen. Sport lekker individueel of volg een groepsles.

Zin om lekker te borrelen? Ameland heeft ook hele leuke terrassen!

Eetcafé De Driesprong
Hoofdweg 15
9164 KL Buren

Binnen
Marten Janszenstraat 2
9163 HW Nes

Nes Café
Van Heeckerenstraat 10
9163 GZ Nes

Hotel De Jong
Reeweg 29
9163 GT Nes

Het Witte Paard
Torenhoogte 5
9163 HC Nes

Back To Top