skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Leerling kok

Leerling kok

Strandpaviljoen Sjoerd op Ameland zoekt leerling kok!

Werken op één van de mooiste plekken van Nederland, waar je elke avond de zon in de zee ziet zakken. Dat is werken bij strandpaviljoen Sjoerd!

Wat ga je doen bij Sjoerd?

Als leerling kok bij Sjoerd ben jij mede verantwoordelijk voor elk gerecht dat de keuken verlaat. Jij zorgt ervoor dat iedere gast met een glimlach op het gezicht geniet van onze gerechten. Natuurlijk doe je dit niet alleen, je bent er immers ook om te leren. Je collega’s in de keuken helpen je en zijn er voor je. Samen met je leermeester zorg je ervoor dat alle opdrachten die verbonden zijn aan je stage worden voldaan. Voor je het weet ken je alle aspecten bij ons in de keuken.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is hét strandpaviljoen op Ameland en is gevestigd aan de strandopgang van Nes. Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Sjoerd is al meerdere keren gekozen door brancheorganisatie Strand Nederland tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en drie keer toe tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is Sjoerd ontzettend trots op!

Wat biedt Sjoerd?

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • een hecht en stabiel team, dat bestaat uit horeca-professionals
  • onderkomen in ons personeelshuis tegen een laag tarief
  • vergoeding voor de kosten van de veerboot
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes
  • na je werk een gratis duik in de Noordzee

In samenwerking mogelijk met Ameland Academy.

Back To Top