Skip to content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

Strandpaviljoen Sjoerd zoekt een zelfstandig werkend kok!

Wie zoekt Sjoerd?

Wanneer je aan de slag gaat als zelfstandig werkend kok bij Sjoerd, vind je kwaliteit  belangrijk en zet je de gerechten van Sjoerd op één. Je gaat elke dag enthousiast aan de slag met je collega’s, dus goed kunnen samenwerken is belangrijk. Tijdens de drukte van de lunch en het diner knal je de gerechten de keuken uit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Uiteraard heb je  aantoonbare ervaring in de keuken of een koksopleiding afgerond. Maar bovenal zoekt Sjoerd een leuke collega!

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is gevestigd op Ameland aan de strandopgang van Nes en mocht zich in 2022/2023 het beste strandpaviljoen van Nederland noemen door brancheorganisatie Strand Nederland.  Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Naast het beste paviljoen is Sjoerd ook  meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en dit jaar voor de vierde keer tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is hij ontzettend trots op! Hij verwacht dan ook van jou dat je groen bent in je denken en doen.

De keuken van Sjoerd werkt het liefst met pure en eerlijke producten, waar mogelijk maken we gebruik van producten van het eiland of uit de Waddenstreek. De kaart bestaat uit een combinatie van streetfood, klassiekers en Mediterraanse gerechten.

Wat biedt Sjoerd jou?

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen 100% toeslag
  • beloning tussen schaal 4-6, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring
  • de mooiste werkplek van de Wadden
  • een overeenkomst op basis van 38 uur per week
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • een hecht en stabiel team, dat bestaat uit horeca-professionals
  • coaching en trainingen om je te ondersteunen waar nodig
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooie prijs
  • de mooiste werkplek van de Wadden waar je de zon in de zee ziet zakken
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Back To Top