Skip to content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Afwasser

Strandpaviljoen Sjoerd zoekt afwasser!

Wat ga je doen?

Als afwasser zorg jij ervoor dat de vaatwasser bij Sjoerd op volle toeren blijft draaien. Jij voorziet Sjoerd van schoon servies, glimmende glazen en bestek, blinkende potten en pannen. Daarnaast assisteer je de keuken bij allerlei voorkomende werkzaamheden.

Wie zoekt Sjoerd:

Sjoerd vindt het niet belangrijk of je wel of geen ervaring hebt. Gemotiveerd, enthousiast en collegiaal zijn voor ons belangrijke steekwoorden. Je bent fulltime beschikbaar van april tot en met oktober en flexibel inzetbaar.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is gevestigd op Ameland aan de strandopgang van Nes en mocht zich in 2022/2023 het beste strandpaviljoen van Nederland noemen door brancheorganisatie Strand Nederland.  Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Naast het beste paviljoen is Sjoerd ook  meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en dit jaar voor de vierde keer tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is hij ontzettend trots op! Hij verwacht dan ook van jou dat je groen bent in je denken en doen.

Wat biedt Sjoerd:

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • beloning tussen schaal 2-3, afhankelijk van je kunnen en je ervaring
  • aantal uren in overleg
  • gezellige werkomgeving met leuke collega’s
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooie prijs
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes

 

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Back To Top