skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Seizoensmedewerker

Voor de zomer van 2023 zoekt Sjoerd leuke, enthousiaste seizoensmedewerkers!

Werken met je haren in de wind, met je snoet in de zon en zandkorrels tussen de tenen. Dat is werken bij Strandpaviljoen Sjoerd! Zie jij dit zitten? Reageer dan op één van de volgende functies.

Runner

Als runner ondersteun je je collega’s in de bediening. Jij serveert de drankjes en de gerechten aan de gasten met een glimlach op je gezicht.

Afwasser

De belangrijkste functie van het paviljoen! Zonder afwasser is Sjoerd nergens. Sluit je aan bij ons gezellig afwasteam en werk samen met leeftijdsgenoten.

Loketmedewerker

Sjoerd verkoopt diverse snacks, verschillende soorten ijs en drankjes aan de strandgasten vanuit zijn loket. Als medewerker van het loket neem je de bestellingen op, reken je af en zorg je dat de bestellingen bereid worden. Is het rustig in het loket? Dan ondersteun je je collega’s in de afwas of keuken.

Wie zoekt Sjoerd?

Ervaring is niet vereist, maar je moet wel openstaan om te willen leren. Je verwelkomt iedereen met een glimlach en je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Wanneer je aan de slag wilt bij Sjoerd ben je ouder dan zestien jaar en minimaal zes weken aaneengesloten beschikbaar in de zomervakantie. Maar het allerbelangrijkste vindt Sjoerd dat je een gezellige aanwinst bent voor het team.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is hét strandpaviljoen op Ameland! Door de centrale ligging van het paviljoen is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte bij Sjoerd. Sjoerd is al meerdere keren gekozen door brancheorganisatie Strand Nederland tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en tot drie keer toe tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is hij ontzettend trots op!

Wat biedt Sjoerd?

  • ervaring niet vereist, je collega’s leren je het graag!
  • salarissen ruim hoger dan de Horeca CAO, goede beloning dus…
  • aantal uren en werktijden in overleg, veel is mogelijk
  • meedelen in de fooi
  • een gezellig team
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooi prijsje
  • naast een mooie ervaring, ook een leerzame vakantiebaan
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedden
Back To Top