Skip to content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Seizoensmedewerker

Voor de zomer van 2024 zoekt Sjoerd leuke, enthousiaste seizoenmedewerkers!

Werken met je haren in de wind, met je snoet in de zon en zandkorrels tussen de tenen. Dat is werken bij Strandpaviljoen Sjoerd! Zie jij dit zitten? Reageer dan op één van de volgende functies.

Runner

Als runner ondersteun je je collega’s in de bediening. Jij serveert de drankjes en de gerechten aan de gasten met een glimlach op je gezicht.

Afwasser

De belangrijkste functie van het paviljoen! Zonder afwasser is Sjoerd nergens. Sluit je aan bij ons gezellig afwasteam en werk samen met leeftijdsgenoten.

Loketmedewerker

Sjoerd verkoopt diverse snacks, verschillende soorten ijs en drankjes aan de strandgasten vanuit zijn loket. Als medewerker van het loket neem je de bestellingen op, reken je af en zorg je dat de bestellingen bereid worden. Is het rustig in het loket? Dan ondersteun je je collega’s in de afwas of keuken.

Wie zoekt Sjoerd?

Ervaring is niet vereist, maar je moet wel openstaan om te willen leren. Je verwelkomt iedereen met een glimlach en je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Wanneer je aan de slag wilt bij Sjoerd ben je ouder dan zestien jaar en minimaal zes weken aaneengesloten beschikbaar in de zomervakantie. Maar het allerbelangrijkste vindt Sjoerd dat je een gezellige aanwinst bent voor het team.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is gevestigd op Ameland aan de strandopgang van Nes en mocht zich in 2022/2023 het beste strandpaviljoen van Nederland noemen door brancheorganisatie Strand Nederland.  Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Naast het beste paviljoen is Sjoerd ook  meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en dit jaar voor de vierde keer tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is hij ontzettend trots op! Hij verwacht dan ook van jou dat je groen bent in je denken en doen.

Wat biedt Sjoerd?

  • ervaring niet vereist, je collega’s leren je het graag!
  • salarissen ruim hoger dan de Horeca CAO, goede beloning dus…
  • aantal uren en werktijden in overleg, veel is mogelijk
  • meedelen in de fooi
  • een gezellig team
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooi prijsje
  • naast een mooie ervaring, ook een leerzame vakantiebaan
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedden

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Back To Top