Skip to content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Bedieningsmedewerker

Bedieningsmedewerker (weekend & vakanties)

Neighbours Grill & Bites zoekt bedieningsmedewerker voor in de weekenden en in de vakanties

Wie zoeken wij:

Voor ons team zoeken wij voor in de weekenden iemand in de bediening. Ervaring is fijn, maar niet het belangrijkste. Je collega’s leren je graag de kneepjes van het vak.  Je werkt in een klein team, waardoor het wel belangrijk is dat je je collega’s wilt helpen daar waar nodig is. Maar het allerbelangrijkste is dat je een gezellige aanwinst bent voor het team.

Wie zijn wij:

Ons restaurant, Neighbours Grill & Bites, is gevestigd tussen het dorp en het strand van Buren op Ameland. Er hangt een vriendelijke, stoere, eigentijdse en robuuste sfeer. Wij staan bekend om ons eigen Amelander lamsvlees. Daarnaast werken we met pure, verse en eerlijke producten, zoveel mogelijk van het eiland zelf of uit de Waddenstreek. Onder hetzelfde dak bevindt zich ook onze drukbezochte Snackcounter. Deze is beroemd om zijn heerlijke ambachtelijke burgers van de lavagrill.

Wat bieden wij:

  • salarissen ruim hoger dan de Horeca CAO, goede beloning dus….
  • je deelt mee in de fooi
  • een gezellig en betrokken team
  • uren en periode in overleg, veel is mogelijk
  • indien nodig onderkomen in ons personeelshuis tegen een laag tarief
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes

 

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons bedrijf en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

 

Neighbours Grill & Bites
Share good times, ook als collega

Back To Top