skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Keukenhulp

Keukenhulp

Strandpaviljoen Sjoerd zoekt keukenhulp

Sjoerd verwacht niet dat je alles weet en alles kan, maar als jij diegene bent die zich de kop niet gek laat maken, die niet bang is om nieuwe dingen te doen en te leren dan zoekt hij jou!

Wat ga je doen?

Je assisteert de keukenbrigade bij het bereiden van gerechten, zoals snijden van producten, klaarzetten van ingrediënten en klaarmaken van eenvoudige gerechten. Daarnaast zorg je voor een ordelijke en nette keuken. Denk hierbij aan opruimen van gebruikte materialen, afvoeren van afval uit de keuken, schoonmaken van de keuken.  Kortom: jij vormt de ondersteuning van je collega’s, de (zelfstandig werkende) koks en de chef. Samen zorgen jullie ervoor dat de gasten kunnen genieten van een heerlijk gerecht.

Wie zoekt Sjoerd?

De keukenhulp die Sjoerd zoekt is iemand die openstaat om te leren en affiniteit heeft met koken. Heb je al ervaring in de keuken, dan is dat top! Maar sta je aan het begin van je horecacarrière dan ben je ook welkom. Je ondersteunt de koks, dus het is belangrijk dat ze op je kunnen bouwen en dat je collegiaal bent. Wanneer je aan de slag wilt in de keuken van Sjoerd ben je een langere tijd beschikbaar, ook buiten de vakanties om. Maar het allerbelangrijkste vindt Sjoerd dat je een gezellige aanwinst bent voor het team in de keuken.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is gevestigd op Ameland aan de strandopgang van Nes en is in 2022 uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Nederland door brancheorganisatie Strand Nederland  Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Naast het beste paviljoen is Sjoerd ook al meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en tot drie keer toe tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is hij ontzettend trots op!

Wat biedt Sjoerd?

  • salarissen ruim hoger dan de Horeca CAO met daar bovenop een leuke fooi
  • gezellige en betrokken collega’s
  • een erkend leerbedrijf voor wanneer je carrière wilt maken in de keuken
  • indien nodig onderkomen in ons personeelshuis tegen een laag tarief
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedden
  • de mooiste werkplek van de Wadden waar je de zon in de zee ziet zakken

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Back To Top