Skip to content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Keukenhulp

Keukenhulp

Strandpaviljoen Sjoerd zoekt keukenhulp

Sjoerd verwacht niet dat je alles weet en alles kan, maar als jij diegene bent die zich de kop niet gek laat maken, die niet bang is om nieuwe dingen te doen en te leren dan zoekt hij jou!

Wat ga je doen?

Je assisteert de keukenbrigade bij het bereiden van gerechten, zoals snijden van producten, klaarzetten van ingrediënten en klaarmaken van eenvoudige gerechten. Daarnaast zorg je voor een ordelijke en nette keuken. Denk hierbij aan opruimen van gebruikte materialen, afvoeren van afval uit de keuken, schoonmaken van de keuken.  Kortom: jij vormt de ondersteuning van je collega’s, de (zelfstandig werkende) koks en de chef. Samen zorgen jullie ervoor dat de gasten kunnen genieten van een heerlijk gerecht.

Wie zoekt Sjoerd?

De keukenhulp die Sjoerd zoekt is iemand die openstaat om te leren en affiniteit heeft met koken. Enige ervaring in de keuken is fijn!  Je ondersteunt de koks, dus het is belangrijk dat ze op je kunnen bouwen en dat je collegiaal bent. Wanneer je aan de slag wilt in de keuken van Sjoerd ben je tot 31 oktober 2024 beschikbaar. Maar het allerbelangrijkste vindt Sjoerd dat je een gezellige aanwinst bent voor het team in de keuken.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is gevestigd op Ameland aan de strandopgang van Nes en mocht zich in 2022/2023 het beste strandpaviljoen van Nederland noemen door brancheorganisatie Strand Nederland.  Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Naast het beste paviljoen is Sjoerd ook  meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en dit jaar voor de vierde keer tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is hij ontzettend trots op! Hij verwacht dan ook van jou dat je groen bent in je denken en doen.

Wat biedt Sjoerd?

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • beloning tussen schaal 2-4, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring
  • een overeenkomst op basis van 32-38 uur per week
  • gezellige werkomgeving met leuke collega’s
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • coaching en trainingen om je te ondersteunen waar nodig
  • een erkend leerbedrijf voor wanneer je carrière wilt maken in de keuken
  • indien nodig onderkomen in ons personeelshuis tegen een laag tarief
  • de mooiste werkplek van de Wadden waar je de zon in de zee ziet zakken
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Back To Top