Skip to content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Snackbarmedewerker

Snackbarmedewerker

Snackcounter Ameland zoekt snackbarmedewerker

Wat ga je doen?

Als snackbarmedewerker neem je bestellingen op, draag je zorg voor de bereiding van de verschillende soorten snacks en de verkoop van ijs. Uiteraard hoort het netjes en schoonhouden van de snackcounter ook bij jouw werkzaamheden. Wanneer alles onder controle is in de snackcounter assisteer je de keuken van restaurant Neighbours Bites & Grill. Hierbij moet je overdag denken aan mise en place maken en ’s avonds spring je eventueel bij de bereiding van de voor- en nagerechten bij.

Wie zoeken wij?

Ervaring is meegenomen, maar gemotiveerd zijn staat bij ons boven aan. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, laat je de kop niet gek maken bij drukte en ben je bereid je collega’s daar waar het nodig is te helpen. Het allerbelangrijkste vinden we een leuke, gezellige collega.

Wie zijn wij?

Onze snackbar en ons restaurant liggen aan de Strandweg in Buren, Ameland. De snackbar is het hele jaar dagelijks geopend. Wij zijn beroemd om onze heerlijke ambachtelijke burgers van de lavagrill. Daarnaast werken we met maandelijkse specials, zodat we onze gasten blijven verrassen. Onder hetzelfde dak bevindt Neighbours Grill & Bites waar een vriendelijke, stoere, eigentijdse en robuuste sfeer hangt. Vers en van de lavagrill is kenmerkend voor het restaurant. Daarnaast wordt er veel met streekproducten gewerkt, zoals Amelander lamsvlees en verse vis uit de Noordzee.

Wat bieden wij?

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • beloning tussen schaal 3-4, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring
  • een overeenkomst op basis van 32-38 uur per week
  • ervaring niet vereist, je collega’s leren je het graag!
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • gezellige werkomgeving met leuke collega’s
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooi prijsje
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes

 

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Back To Top