skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Afwasser

Afwasser (weekenden en vakanties)

Strandpaviljoen Sjoerd, het beste paviljoen van Nederland, zoekt afwassers voor in de weekenden!

Wat ga je doen?

Ga je als afwasser aan de slag, dan heb je de belangrijkste functie van het paviljoen. Zonder afwasser zijn we nergens. Naast de afwas zorg je er voor dat alles weer op zijn plek terecht komt. Je zorgt voor het afvoeren en opruimen van afval en natuurlijk hou je de spoelkeuken schoon en opgeruimd.

Wie zoekt Sjoerd?

Ervaring is niet vereist, je collega’s leggen je graag alles uit. We zoeken gewoon een leuke collega erbij, dat vinden we het allerbelangrijkst.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is gevestigd op Ameland aan de strandopgang van Nes en is dit jaar uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Nederland door brancheorganisatie Strand Nederland  Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Naast het beste paviljoen is Sjoerd ook al meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en tot drie keer toe tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is hij ontzettend trots op!

Wat biedt Sjoerd?

  • salarissen ruim hoger dan de Horeca CAO, goede beloning dus….
  • je deelt mee in de fooi
  • een gezellig en betrokken team
  • uren en periode in overleg, veel is mogelijk
  • indien nodig onderkomen in ons personeelshuis tegen een laag tarief
  • het mooiste strandpaviljoen van Nederland waar je de zon in de zee ziet zakken

Kom je graag ons team versterken? Wij leren je graag beter kennen, reageer via  info@vacatureopameland.nl  of bel 0519 542389 en vraag naar Ageeth Janssen. Tot snel!

Back To Top