skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Interieurverzorg(st)er

Interieurverzorg(st)er

Werk jij graag in de ochtenden? Dan is dit jouw ideale baan!

Wat ga je doen?

Het is nog lekker rustig op het strand wanneer je de dag vroeg begint. Het werk bestaat voornamelijk uit het schoonmaken van het strandpaviljoen. Dit betekent dat jij Sjoerd weer spik en span hebt in de ochtend als Sjoerd zijn deuren opent voor weer een drukke zonnige dag. De ramen zijn gelapt, binnen is de vloer gedaan en alle stoelen staan weer netjes recht. Maar ook het terras staat klaar voor een nieuwe dag. De kussens liggen op de banken en alle tafeltjes zijn voorzien van een plantje. Jij bent diegene die er voor zorgt dat de eerste indruk van Sjoerd goed is. Hier hoort ook het verzorgen van de planten bij en regelmatig verras je de gasten met mooie verse bloemen op de vaas. Tijdens de feestdagen leef jij je uit met  het decoreren van het paviljoen. Eén keer per jaar hebben we een grote schoonmaak waar je uiteraard niet alleen voor staat. Laat die gasten maar komen. Voordat je naar huis gaat drink je nog een kop koffie met je collega’s die net de dag starten..

Wie zoekt Sjoerd?

Een zelfstandige man of vrouw die snapt dat gastheerschap meer inhoud dan alleen eten en drinken. Je kunt alleen werken, maar ook met collega’s vind je prettig. Je begrijpt dat jouw taak belangrijk is in het totaal plaatje van wat Sjoerd is en beseft dat de uitstraling van Sjoerd ook jouw verantwoordelijkheid is. Daarnaast heb je oog voor detail. Tijdens het schoonmaken ben je ervan bewust dat Sjoerd een duurzaam bedrijf is. Hij is niet voor niets al meerdere keren uitgeroepen tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Wanneer je aan de slag gaat bij Sjoerd is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken en je jezelf kan redden. Wanneer het hele paviljoen er weer als nieuw uitziet heb jij een voldaan gevoel.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is gevestigd op Ameland aan de strandopgang van Nes en is vorig jaar uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Nederland door brancheorganisatie Strand Nederland.  Voordat hij tot het beste strandpaviljoen is gekozen was hij al drie keer het beste paviljoen van de Wadden. Hier is hij ontzettend trots op! Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen.

Wat biedt Sjoerd?

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • een goed onderhouden paviljoen wat resulteert in een goede werkplek.
  • beloning tussen schaal 4-5, afhankelijk van je kunnen en je ervaring
  • een overeenkomst op basis van 20-24 uur
  • de mooiste werkplek van de Wadden

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Back To Top