Skip to content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Schoonmaak(st)er – afwasser

Schoonmaak(st)er & afwasser

Strandpaviljoen Sjoerd zoekt schoonmaak(st)er/afwasser

Werk jij graag vroeg in de ochtend? Dan is dit jouw ideale baan!

Wat ga je doen?

Het is nog lekker rustig op het strand wanneer je de dag vroeg begint. Het werk bestaat voornamelijk uit het schoonmaken van het strandpaviljoen. Dit betekent dat jij Sjoerd weer spik en span hebt in de ochtend als Sjoerd zijn deuren opent voor weer een drukke zonnige dag. De ramen zijn gelapt, binnen is de vloer gedaan en alle stoelen staan weer netjes recht. Maar ook het terras staat klaar voor een nieuwe dag. De kussens liggen op de banken en alle tafeltjes zijn voorzien van een plantje. Jij bent diegene die er voor zorgt dat de eerste indruk van Sjoerd goed is. Wanneer de eerste gasten van de dag het paviljoen op lopen, duik jij de keuken in. Daar assisteer je de keuken met allerlei voorkomende werkzaamheden en help je mee in de afwas.

Wie zoekt Sjoerd?

Je kan zelfstandig werken, maar ook met collega’s samen werken gaat je goed af. Je begrijpt dat jouw taak belangrijk is in het totaal plaatje van wat Sjoerd is en beseft dat de uitstraling van Sjoerd ook jouw verantwoordelijkheid is. Daarnaast heb je oog voor detail. Tijdens het schoonmaken ben je ervan bewust dat Sjoerd een duurzaam bedrijf is. Hij is niet voor niets al meerdere keren uitgeroepen tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Wanneer het hele paviljoen er weer als nieuw uitziet heb jij een voldaan gevoel.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is gevestigd op Ameland aan de strandopgang van Nes en mocht zich in 2022/2023 het beste strandpaviljoen van Nederland noemen door brancheorganisatie Strand Nederland.  Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Naast het beste paviljoen is Sjoerd ook  meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en dit jaar voor de vierde keer tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is hij ontzettend trots op! Hij verwacht dan ook van jou dat je groen bent in je denken en doen.

Wat biedt Sjoerd?

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • een goed onderhouden paviljoen wat resulteert in een mooie werkplek.
  • beloning tussen schaal 3-4, afhankelijk van je kunnen en je ervaring
  • aantal uren in overleg
  • gezellige werkomgeving met leuke collega’s
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooie prijs
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Back To Top