Skip to content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Managementassistent

K.S.N.M. Werkgoed BV zoekt managementassistent

Vacature alert: een unieke baan op het prachtige Ameland!

Wij zoeken een management assistent voor het beste strandpaviljoen van Nederland, de gezelligste familiecamping van de Wadden, het daarbij behorende restaurant Neighbours Grill & Bites en niet te vergeten cafetaria Snackcounter met zijn wereldberoemde burgers.

Wat ga je doen

Als managementassistent heb je een belangrijke rol in het ontzorgen van het management. Naast de gebruikelijke secretariële werkzaamheden zoals agendabeheer en het voorbereiden en distribueren van correspondentie en documenten, verwachten we van je dat je proactief acties initieert en termijnen bewaakt. Binnen het bedrijf ga je, na een uitgebreide inwerkperiode, de verschillende afdelingen ondersteunen.

Wie zoeken wij

Plannen, organiseren en accuraat werken is jou op het lijf geschreven. Je kunt goed schakelen, bent een allrounder en niet bang voor een uitdaging. Daarnaast is integriteit één van jouw kernwaarden. Je komt namelijk met veel vertrouwelijke documenten en gesprekken in aanraking. Omdat je veel verschillende mensen ontmoet is het belangrijk dat je representatief bent, communicatief vaardig bent en zeker ook stevig in je schoenen staat. Je signaleert ontwikkelingen en/of knelpunten in de organisatie, bent initiatiefrijk en met een oplossingsgerichte instelling faciliteer en ondersteun je met enthousiasme. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen alle werkzaamheden, dat jij je hoofd koel houdt onder drukke omstandigheden, maar ook goed kunt samenwerken met je collega’s om met elkaar het secretariaat op orde te hebben en te houden. Duurzaam staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verwachten dan ook van jou dat je groen bent in je denken en doen. In het bezit zijn van een rijbewijs is een must. Je woont op Ameland, bent bereid om heen en weer te reizen naar Ameland of wilt eilander worden. Maar het allerbelangrijkst voor ons is dat je een leuke collega bent…

Wie zijn wij

Onder K.S.N.M. Werkgoed BV vallen meerdere bedrijven en allen zijn gevestigd op Ameland; Camping De Kiekduun, Strandpaviljoen Sjoerd,Restaurant Neighbours Grill & Bits en Cafetaria Snackcounter. Daarnaast  maken we deel uit van de organisatie van het festival MadNes. We zijn altijd bezig om ons te verbeteren en verder te ontwikkelen. Dit heeft als resultaat gehad dat wij met Strandpaviljoen Sjoerd in 2022 tot het beste strandpaviljoen van Nederland zijn uitgeroepen. Naast het beste paviljoen is Sjoerd ook meerder keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en dit jaar voor de vierde keer tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier zijn wij ontzettend trots op

Wat bieden wij

 • een afwisselende functie voor 24-38 uur per week
 • samenwerking met een ervaren team medewerkers en professionele managers
 • een informeel en gezellig team met collega’s die voor je klaarstaan
 • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie
 • beloning tussen schaal 5-7, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring
 • een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • trainingen of opleidingen op onze kosten indien gewenst
 • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooie prijs
 • flexibele indeling van je uren rekening houdend met de bedrijfsagenda
 • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes
 • gratis gebruik van de fitness en het overdekt zwembad bij onze overburen

Wat vragen wij

 • HBO niveau in denken en doen
 • ervaring in een soortgelijke functie, inclusief het ondersteunen van meerdere afdelingen
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift
 • goede kennis en werkervaring met alle office-programma’s zoals Word, Excel, internet en de relevante social media
 • kennis van en affiniteit met financiële-, juridische- en bestuurlijke processen
 • bereidheid om in de weekenden te werken wanneer dit nodig is

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Back To Top