skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

Neighbours Grill & Bites zoekt zelfstandig werkend kok op Ameland

Wat ga je doen?

In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten, maar draag je ook de verantwoordelijkheid voor een deel van de organisatie van de keuken. Je kunt hierbij denken aan het plannen en organiseren van de dagelijkse werkzaamheden, maar ook sparren met je collega’s over de regelmatig wisselende kaart hoort erbij. Je bent in staat om anderen te begeleiden en te coachen. Daarnaast ontvang en controleer jij de bestelde producten. Jij zorgt voor een goede kwaliteit en presentatie van de gerechten. En natuurlijk leef jij de HACCP regels na, maar dat hoeven we jou niet uit te leggen.

Wie zoeken wij?

Wanneer je aan de slag gaat als zelfstandig werkende kok bij ons heb je aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent enthousiast over het vak. Dit vertaalt zich o.a. in het signaleren van de laatste trends en ontwikkelingen. Je houdt er van om te knallen, maar altijd met behoud van kwaliteit. Je werkt, buiten het seizoen om, in een klein team, waardoor het belangrijk is dat je je collega’s helpt daar waar nodig is. Jouw intentie is om langere tijd bij ons te blijven en je bent bereid om op het mooie Ameland te komen wonen. Maar het allerbelangrijkste is dat je een gezellige aanwinst bent voor het team.

Wie zijn wij?

Ons restaurant, Neighbours Grill & Bites, is gevestigd tussen het dorp en het strand van Buren op Ameland. Er hangt een vriendelijke, stoere, eigentijdse en robuuste sfeer. Wij staan bekend om ons eigen Amelander lamsvlees. Daarnaast werken we met pure, verse en eerlijke producten, zoveel mogelijk van het eiland zelf of uit de Waddenstreek. Uiteraard mogen we onze lavagrill niet vergeten, waar de beste steaks bereid worden. Onder hetzelfde dak bevindt zich ook onze druk bezochte Snackcounter. Deze is beroemd om zijn heerlijke ambachtelijke burgers.

Wat bieden wij?

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • beloning tussen schaal 4-6, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring
  • een overeenkomst op basis van 32-38 uur per week
  • uren in overleg
  • gezellige werkomgeving met leuke collega’s
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • coaching en trainingen om je te ondersteunen waar nodig
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooie prijs
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes

Wil je bij ons aan de slag? Stel jezelf aan ons voor. Wij maken graag kennis met jou!

Neighbours Grill & Bites
Share good times, ook als collega

Back To Top