skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Pizzabakker

Pizzabakker

Maak jij de beste pizza’s en heb jij zin in een uitdaging op het mooie eiland? Ga dan aan de slag als pizzabakker bij Sjoerd en voorzie de gasten van de lekkerste, vers gemaakte pizza’s!

Wat ga je doen bij Sjoerd?

Als pizzabakker bij Sjoerd ben jij (mede)verantwoordelijk voor de bereiding van de pizza’s op het paviljoen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden. Sjoerd werkt uitsluitend met verse ingrediënten. Uiteraard horen ook de schoonwerkzaamheden achteraf tot je takenpakket.

Wie zoekt Sjoerd?

Om als pizzabakker bij Sjoerd aan de slag te kunnen is aantoonbare ervaring in het maken van pizza’s een pré. Daarnaast vind je het leuk om heerlijke, niet standaard, combinaties te maken. Je werkt correct, snel en netjes, waardoor je de uitdaging van een drukke zomerse dag aankan. Eigen initiatief wordt gewaardeerd, maar je bent vooral een leuke collega!

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is hét strandpaviljoen op Ameland. Door de centrale ligging van het paviljoen is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte bij Sjoerd. Sjoerd is al meerdere keren gekozen door brancheorganisatie Strand Nederland tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en tot drie keer toe tot het meest duurzame paviljoen van Nederland. Hier is Sjoerd ontzettend trots op!

De keuken van Sjoerd werkt het liefst met pure en eerlijke producten, waar mogelijk maken ze gebruik van producten van het eiland of uit de Waddenstreek. De kaart bestaat uit een combinatie van streetfood, klassiekers en Mediterraanse gerechten.

Wat biedt Sjoerd:

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie. Dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%.
  • beloning bij aantoonbare ervaring € 2.200, bij zelfstandig functioneren verhoging naar € 2.500
  • een overeenkomst op basis van 38 uur per week
  • gezellige werkomgeving met leuke collega’s
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • coaching en trainingen om je te ondersteunen waar nodig
  • indien nodig goede woonvoorzieningen voor een mooi prijs
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes

Wil jij wonen en werken op Ameland? Reageer snel. Wij maken graag kennis met jou.

Back To Top