skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Beachbar medewerker

Sjoerd zoekt strandfanaat en horecatopper in één voor zijn pop-up beachbar, ook een duo is welkom!

Werken met je haren in de wind, met je snoet in de zon en zandkorrels tussen de tenen. Dat is letterlijk werken op het strand in de pop-up beachbar van strandpaviljoen Sjoerd.

Wat ga je doen?

Wanneer jij komende zomer te vinden bent bij de pop-up beachbar van Sjoerd betekent dit dat jij de bar volledig zelf gaat runnen. Zodra de zon schijnt open je de luiken van de bar, zet je een relaxt muziekje op en maakt je het terras in orde. De koelingen zijn goed gevuld en je mise-en-place is klaar. Laat de gasten maar komen! Je zorgt dat alle gasten hun drankje krijgen en maakt ondertussen een praatje met ze. Wanneer ’s avonds de zon begint te zakken, steek je de vuurkorven aan en laat je de gasten genieten van de zonsondergang. Naast de dagelijkse werkzaamheden zorg je voor de bestellingen en de administratie. Om het sfeertje bij jou op het strand compleet te krijgen, organiseer je optredens van diverse muzikanten of pak je zelf je gitaar om een deuntje te spelen.

Wie zoekt Sjoerd?

Sjoerd zoekt een spontaan en vrolijk persoon, of duo, die de bar voor hem wil runnen. Horeca-ervaring is belangrijk, want je gaat de bar volledig zelf runnen zonder inmenging van Sjoerd. Flexibiliteit is belangrijk, bedenk dat het op een eiland ’s ochtends kan regen en ’s middags de zon straalt, dan gaan alsnog die luiken open van de bar. Om het festival sfeertje te creëren gaat de voorkeur uit naar iemand met een muzikale achtergrond. Neem je gitaar mee en vermaak de gasten op het strand met een optreden. Heb je ervaring als DJ? Dan ben je ook meer dan welkom. Wanneer je aan de slag gaat op het strand ben je in de maanden juli en augustus volledig beschikbaar.

Wie is Sjoerd en zijn pop-up beachbar?

De pop-up beachbar is onderdeel van Strandpaviljoen Sjoerd en bevindt zich direct naast het paviljoen op het strand. Hier vind je een heerlijk festival vibe met een lekker muziekje op de achtergrond. Overdag genieten de gasten vanaf een loungebank of in één van de hangmatten van een drankje en een hapje in de zon of op een lekker plekje in de schaduw. ‘s Avonds komen de gasten genieten van de zonsondergang. Uiteraard mag dan een lekkere cocktail niet ontbreken. De pop-up beachbar heeft alle ingrediënten om een topdag te hebben op het strand. Uiteraard is Sjoerd er van bewust dat hij midden in de natuur zit en daarom wordt er zo veel mogelijk duurzaam gewerkt.

Wat biedt Sjoerd?

  • het financiële plaatje in overleg
  • indien nodig onderkomen tegen een laag tarief
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedden;
  • de mooiste werkplek van de Wadden, waar je de zon in de zee ziet zakken
  • maar vooral een onvergetelijke zomer…

Zie jij jezelf knallen op het strand? Pak je kans en beleef een onvergetelijke zomer!

Back To Top