skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Ervaren bedieningsmedewerker

Ervaren bedieningsmedewerker

Neighbours Grill & Bites zoekt ervaren bedieningsmedewerker

Wie zoeken wij:

Voor ons team zoeken wij iemand met enige ervaring in de bediening. Door jouw gastvrije houding komt iedereen graag weer terug bij ons. Kwaliteit staat bij jou voorop en je vindt het leuk om hierover te sparren met je collega’s. Je werkt in een klein team, waardoor het belangrijk is dat je je collega’s helpt daar waar nodig is. Maar het allerbelangrijkste is dat je een gezellige aanwinst bent voor het team.

Wie zijn wij:

Neighbours Grill & Bites is gevestigd tussen het dorp en het strand van Buren op Ameland. Er hangt een vriendelijke, stoere, eigentijdse en robuuste sfeer. Wij staan bekend om ons eigen Amelander lamsvlees. Daarnaast werken we met pure, verse en eerlijke producten, zoveel mogelijk van het eiland zelf of uit de Waddenstreek. Onder hetzelfde dak bevindt zich ook onze drukbezochte Snackcounter. Deze is beroemd om zijn heerlijke ambachtelijke burgers van de lavagrill.

Wat bieden wij:

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • beloning tussen schaal 3-5, afhankelijke van je kunnen en je werkervaring
  • een overeenkomst parttime of fulltime
  • uren in overleg
  • gezellige werkomgeving met leuke collega’s
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • coaching en trainingen om je te ondersteunen waar nodig
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooie prijs

Wij vinden het leuk om je nog meer over onszelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons restaurant en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Neighbours Grill & Bites
Share good times, ook als collega

Kun jij jezelf niet helemaal vinden in het bovenstaande? Vacature op Ameland heeft nog meer vacatures openstaan bij enkele vooraanstaande bedrijven op het mooiste Waddeneiland van Nederland. Hieronder vind je enkele van deze uitdagingen; op onze homepage overzie je het gehele overzicht. Reageer snel en wie weet woon en werk jij binnenkort op Ameland!

Back To Top