skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Medewerker huishoudelijke dienst

Medewerker huishoudelijke dienst

Camping De Kiekduun zoekt medewerker huishoudelijke dienst!

Wil jij onze gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van onze verhuuraccommodaties en het hoofdgebouw van de camping. Je zorgt onder andere voor streeploos gedweilde vloeren, schone ramen, stofvrije ruimten en nette badkamers.

Wie zijn wij?

Camping De Kiekduun is een familiecamping gevestigd in het dorpje Buren op het prachtige Ameland. Wij bieden verschillende accommodaties en kampeerplaatsen aan, zodat er altijd een vakantie is passende bij ieders wensen. Wij zijn het gehele jaar open.

Wie zoeken wij?

Voor onze huishoudelijke dienst zoeken we een enthousiaste collega die van nature netjes, opgeruimd en hygiënisch is. Wanneer je aan de slag gaat bij ons in de huishoudelijke dienst ontgaat je niets en heb je oog voor detail. Het is belangrijk dat je beschikbaar bent op onze vaste wisseldagen; maandag, vrijdag en zaterdag. Heb je ervaring? Dat is fijn, maar niet het belangrijkst, een goede inzet vinden wij belangrijker.

Wat bieden wij

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Recreatie
  • beloning schaal 3-4 afhankelijk van je kunnen en je werkervaring
  • werktijden van 9.00 – tot circa 13.00 uur, vaste dagen zijn maandag, vrijdag en zaterdag
  • op de zon- en feestdagen vrij
  • een jaarbetrekking met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • werken zonder tijdsdruk, kwaliteit is belangrijker dan snelheid
  • uren in overleg te bepalen
  • Woon je in de omgeving van Holwerd? Dan vergoeden wij uiteraard de boot.
  • een fijne werksfeer met enthousiaste collega’s

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt onze camping en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Kun jij jezelf niet helemaal vinden in het bovenstaande? Vacature op Ameland heeft nog meer vacatures openstaan bij enkele vooraanstaande bedrijven op het mooiste Waddeneiland van Nederland. Hieronder vind je enkele van deze uitdagingen; op onze homepage overzie je het gehele overzicht. Reageer snel en wie weet woon en werk jij binnenkort op Ameland!

Back To Top