Leerling kok – BBL niveau 1, 2 of 3

Leerling kok – BBL niveau 1, 2 of 3

Sjoerd zoekt leerling kok BBL niveau 1, 2 of 3

Wie is Sjoerd:

Sjoerd is hét strandpaviljoen op Ameland. Met zijn centrale ligging is het de ideale uitvalsbasis om te komen en te gaan, waardoor er van ’s ochtends tot en met ’s avonds altijd een gezellige drukte heerst op het paviljoen. Dit jaar is Sjoerd gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden. Daarnaast is Sjoerd in het verleden tot tweemaal toe verkozen tot duurzaamste paviljoen van Nederland en zijn we erg trots op ons gouden Green Key.

Wat kan Sjoerd jou bieden als leerbedrijf:

Sjoerd heeft een team staan met veel keukenervaring en die ervaring willen ze graag delen met jou. Je kan dus veel leren van je collega’s. Sjoerd maakt een combinatie van streetfood, classics en Mediterraans. Hij houdt van eerlijk, duurzaam en van verse producten uit de buurt. Hierdoor zal je veel kennis opdoen over de diverse bereidingswijzen die je in de keuken kan vinden.

Wat biedt Sjoerd nog meer:

  • Beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit betekent o.a. op zondag een toeslag van 25% in de vorm van vrije tijd. Op feestdagen is dit zelfs 100%!
  • Geen absurde uren per week werken, maar gewone werkweek van 38 uur
  • Er is goede woonruimte beschikbaar voor een klein prijsje, indien nodig
  • Een mooie werkplek direct aan zee
  • Een super gezellig team
  • Een gratis koele duik in de Noordzee aan het einde van de dag

Wie zoekt Sjoerd:

Dé nieuwe kookgek van de toekomst met een gezonde dosis humor, die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken, maar vooral… een leuke collega!

Ben jij op zoek naar een uitdagende leerplek, waar alles goed geregeld is voor de medewerkers, reageer dan snel via onderstaande knop of bel met Ageeth Janssen, 0519 542389.

Open sollicitatie sturen