Leerling bediening – BBL niveau 1, 2 of 3

Leerling bediening – BBL niveau 1, 2 of 3

Wie is Sjoerd:
Sjoerd is hét strandpaviljoen op Ameland. Met zijn centrale ligging is het de ideale uitvalsbasis om te komen en te gaan, waardoor er van ’s ochtends tot en met ’s avonds altijd een gezellige drukte heerst op het paviljoen. Dit jaar is Sjoerd gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden. Daarnaast is Sjoerd in het verleden tot tweemaal toe verkozen tot duurzaamste paviljoen van Nederland en zijn we erg trots op ons gouden Green Key.
Wat kan Sjoerd jou bieden als leerbedrijf:

Sjoerd heeft een team staan met veel ervaring en die willen ze graag met je delen. Je kan dus veel leren van je collega’s. Sjoerd heeft regelmatig bruiloften en partijen. Dit is weer een hele andere tak van sport. Ook hier zal je ingezet worden.

Wat biedt Sjoerd nog meer:

  • Beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit betekent o.a. op zondag een toeslag van 25% in de vorm van vrije tijd. Op feestdagen is dit zelfs 100%!
  • geen absurde uren per week werken,
  • onderkomen in ons personeelshuis tegen een laag tarief,
  • een mooie werkplek direct aan zee,
  • een super gezellig team,
  • een gratis koele duik in de Noordzee aan het einde van de dag.

Pas jij bij Sjoerd?
Binnen ons team hebben wij plek voor een leergierige en enthousiaste leerling, die graag wil wonen en werken op één van de mooiste plekken van Nederland. We staan open voor verschillende scholen en opleidingen, maar een combinatie met de op Ameland gevestigde Ameland Academy behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ben jij op zoek naar een uitdagende leerplek, waar alles goed geregeld is voor de medewerkers, stuur dan een bericht met motivatie of bel met Ageeth Janssen, 0519 542389.

Open sollicitatie sturen