skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Keukenhulp

Keukenhulp

Neighbours Grill & Bites zoekt keukenhulp

Wat ga je doen?

Je assisteert de keukenbrigade bij het bereiden van gerechten, zoals snijden van producten, klaarzetten van ingrediënten en klaarmaken van eenvoudige gerechten. Daarnaast zorg je voor een ordelijke en nette keuken. Denk hierbij aan opruimen van gebruikte materialen, afvoeren van afval uit de keuken, schoonmaken van de keuken.  Kortom: jij vormt de ondersteuning van je collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat de gasten kunnen genieten van een heerlijk gerecht. Bij grote drukte in onze Snackcounter spring je daar bij. Hierbij moet je denken aan bestellingen opnemen, het bereiden van de verschillende soorten snacks en de verkoop van ijs.

Wie zoeken wij?

De keukenhulp die wij zoeken is iemand die openstaat om te leren en affiniteit heeft met koken. Heb je al ervaring in de keuken, dan is dat top! Maar sta je aan het begin van je horecacarrière dan ben je ook welkom. Je ondersteunt de koks, dus het is belangrijk dat ze op je kunnen bouwen en dat je collegiaal bent. Wanneer je aan de slag wilt in de keuken van Neighbours Grill & Bites ben je een langere tijd beschikbaar, ook buiten de vakanties om. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat je een gezellige aanwinst bent voor het team in de keuken.

Wie zijn wij?

Ons restaurant, Neighbours Grill & Bites, is gevestigd tussen het dorp en het strand van Buren op Ameland. Er hangt een vriendelijke, stoere, eigentijdse en robuuste sfeer. Wij staan bekend om ons eigen Amelander lamsvlees. Daarnaast werken we met pure, verse en eerlijke producten, zoveel mogelijk van het eiland zelf of uit de Waddenstreek. Uiteraard mogen we onze lavagrill niet vergeten, waar de beste steaks worden bereid. Onder hetzelfde dak bevindt Snackcounter Ameland waar de lekkerste burgers van het eiland rechtstreeks van de grill komen.

Wat bieden wij?

  • salarissen ruim hoger dan de Horeca CAO met daar bovenop een leuke fooi
  • gezellige en betrokken collega’s
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • een erkend leerbedrijf voor wanneer je carrière wilt maken in de keuken
  • indien nodig onderkomen in ons personeelshuis tegen een laag tarief
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedden

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Neighbours Grill & Bites
Share good times, ook als collega

Back To Top