skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Horeca ondersteuner/event manager

K.S.N.M. Werkgoed BV zoekt horeca ondersteuner/event manager. Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière en zoek je een veelzijdige baan met volop uitdagingen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

In de functie horeca ondersteuner ben je achter de schermen aan het werk. Je werkt menukaarten uit, je bent bezig met het inrichten van kassa’s, boekingssystemen, online betalingen en dergelijke.

Als event manager stel je offertes op en ben je het contactpersoon voor de gasten. Je maakt draaiboeken in overleg met de bedrijfsleiders en je coördineert de bruiloften en partijen. Op de dag zelf ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de partij. Je bent dan op de werkvloer te vinden en samen met je collega’s zorg je dat de gasten een mooie tijd beleven. Na de partij wikkel je het financiële plaatje af. Voor je functie ben je actief betrokken bij de dagelijkse leiding en ben je circa 75% van je tijd voor operationele zaken op kantoor aanwezig.

Naast het ondersteunen van onze horecabedrijven en je functie als event manager ben je ook nauw betrokken bij het MadNes Festival als rechterhand van de eigenaar van K.S.N.M. Werkgoed bv. Wij zijn een belangrijke spin in het web van de organisatie als het gaat om onder anderen de inrichting, de horeca, de geldstroom en de camping van het festival.

Wat is K.S.N.M. Werkgoed B.V.?

Onder K.S.N.M. Werkgoed B.V. vallen meerdere bedrijven en allen zijn gevestigd op Ameland; camping De Kiekduun, strandpaviljoen Sjoerd, restaurant Neighbours Grill & Bites en Snackcounter Ameland. Daarnaast maken we deel uit van de organisatie van het MadNes Festival. We zijn altijd bezig om ons te verbeteren en verder te ontwikkelen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn bijvoorbeeld de afgelopen jaren met ons strandpaviljoen al drie keer uitgeroepen tot meest duurzame paviljoen van Nederland. Daar zijn wij trots op!

Wat bieden wij?

  • voltijd functie (32-38 uur),
  • een jaarbetrekking met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd,
  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op zondagen en op feestdagen 100%,
  • beloning tussen schaal 5-6, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring,
  • meewerken op hoog niveau aan het mooiste evenement van het noorden,
  • een dynamisch en ervaren team waar ruimte is voor gezelligheid,
  • werken op één van de mooiste plekken van Nederland,
  • indien nodig goede woonvoorziening,
  • ruimte voor ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden,
  • trainingen of opleidingen op onze kosten indien gewenst.

Wie zoeken wij?

Wanneer je bij ons aan het werk gaat ben je een aanpakker met een sterke persoonlijkheid. Je bent een doorzetter die bij drukte het overzicht bewaart. Je weet waar de prioriteiten liggen en je kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je bent communicatief sterk en niet bang om een beslissing te nemen of een fout te maken. Bij voorkeur heb je ervaring binnen de horeca- en/of evenementensector, beschik je over een diploma die aansluit bij de functie en heb je HBO werk- en denkniveau. Voor het uitvoeren van de functie is het in het bezit zijn van rijbewijs B een vereiste. Voor het contact met de gasten beheers je goed de Nederlandse taal en is Engels en Duits een voldoende. Maar het allerbelangrijkste zoeken we voor ons team een sociale, leuke collega.

Hebben wij je interesse gewekt? Stel jezelf aan ons voor! Wij drinken graag een kop koffie met je tijdens een kennismakingsgesprek.

 

       

Kun jij jezelf niet helemaal vinden in het bovenstaande? Vacature op Ameland heeft nog meer vacatures openstaan bij enkele vooraanstaande bedrijven op het mooiste Waddeneiland van Nederland. Hieronder vind je enkele van deze uitdagingen; op onze homepage overzie je het gehele overzicht. Reageer snel en wie weet woon en werk jij binnenkort op Ameland!

Back To Top