skip to Main Content
Vacature op Ameland, de leukste vacatures op een unieke locatie!

Assistent bedrijfsleider

Assistent bedrijfsleider

Strandpaviljoen zoekt een assistent bedrijfsleider

Werken met goede collega’s en het mooiste uitzicht op een unieke locatie. Sjoerd mag zich dit jaar het beste strandpaviljoen van Nederland noemen en dat maakt deze vacature meer dan interresant.

Wat ga je doen?

Om te beginnen ben je als assistent-bedrijfsleider het gezicht van het paviljoen en daarmee het aanspreekpunt voor de gasten. Je gaat ons gezellig team aansturen en werkt mee in de bediening. In de zomermaanden werken we veel met jonge mensen. Jij vindt het leuk om hun te begeleiden en hun het vak te leren. Naast de dagelijkse operatie in goede banen leiden, ondersteun en adviseer je de bedrijfsleider in diverse belangrijke zaken zoals de ontwikkeling van het team, personeelstevredenheid, roostering en inkoop. Is de bedrijfsleider afwezig? Dan neem jij zijn rol waar.

Wie zoekt Sjoerd?

Bij jou staat de gast op de eerste plek, maar ook de samenwerking met je collega’s, het werken in een leuk team is belangrijk voor je. Jij kan je enthousiasme voor het vak overbrengen op je collega’s en weet zo je team te motiveren. Je weet het overzicht te bewaren en houd je hoofd koel op piekmomenten. Daarnaast heb je oog voor detail. Sjoerd is al meerdere keren uitgeroepen als duurzaamste strandpaviljoen van Nederland. Wij verwachten dan ook van jou dat je groen bent in je denken en doen. Wij zoeken iemand met enige jaren ervaring in de bediening die graag een volgende stap wil maken. Maar het allerbelangrijkste voor Sjoerd is een leuke, nieuwe collega.

Wie is Sjoerd?

Sjoerd is gevestigd op Ameland aan de strandopgang van Nes en is dit jaar uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Nederland door brancheorganisatie Strand Nederland.  Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Naast het beste paviljoen is Sjoerd ook al meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en tot drie keer toe tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier is hij ontzettend trots op!

Wat biedt Sjoerd?

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • beloning tussen schaal 5-6, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring
  • een overeenkomst op basis van 38 uur per week
  • een hecht en stabiel team dat bestaat uit horeca-professionals
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • coaching en trainingen om je te ondersteunen waar nodig op onze kosten
  • de mooiste werkplek van de Wadden
  • indien nodig goede huisvestiging

Wij vinden het leuk om je nog meer over ons zelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons strandpaviljoen en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail via info@vacatureopameland.nl en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!

Back To Top